Utbildning: Distansmöten – interaktiva möten med resultat

Ulrika Eklund

Även för den vane mötesledaren är det en utmaning att flytta med sig det pedagogiska ledarskapet från det fysiska mötet till distansmötet. Hur får alla komma till tals? Hur bekräftar vi varandra? Och hur fikar vi?

Utbildningen syftar till att ge dig verktyg för att kunna hålla kreativa och inkluderande distansmöten. Vi går igenom hur du kan lägga upp mötet, vilka metoder som fungerar och hur du kan göra mötet mer interaktivt. Vi samtalar om när det är lämpligt och inte lämpligt med distansmöten, vi jobbar interaktivt med möjlighet till erfarenhetsutbyte och efter kursen har du med dig idéer som du kan testa i ditt nästa distansmöte.

Kursledare är Ulrika Eklund, en av författarna till boken “Distansmöten – effektivitet, tillgänglighet och kreativitet”. Ulrika är konsult och utbildare med mångårig nationell och internationell erfarenhet med fokus på ledarutveckling, möten för delaktighet och jämställdhet.

  • När: 6 april 2017, kl 13.00-16.00
  • Var: Wallingatan 37
  • Pris: 3400 kr inkl moms

Under förmiddagen den 6 april kommer Brit Stakston att hålla en utbildning om kanalvalsstrategi. Du kan välja att gå en av utbildningarna för 3400 kr eller båda för 5600 kr.

Anmälan dig här senast den 3o mars: https://idealistasfrlag.typeform.com/to/bFEmcP

Har du frågor om utbildningen? Kontakta Lovisa Persson, utbildningssamordnare

Dela på Facebook Twittra