Prenumerera

Teckna en prenumeration för 250 kr så får du fyra nummer hem i brevlådan (eller till jobbet) under ett år.  Varje nummer är fullt av nya idéer och perspektiv! 

Tidskriften Kurage är för dig som tror på organisering som samhällskraft. Vi är övertygade om att det civila samhället tjänar på att regelbundet sätta sina idéer och sin verksamhet i relation till samhället i stort, och på samma gång att dessa idéer mår bra av att utmanas. Kurage är en plattform för just detta: en tidskrift där tankar möts och utmanar varandra.

Varje nummer har ett nytt tema med nya tankar, nya möten. Så för att ta del av och stödja ett ständigt pågående samtal om frågor som rör svenskt civilsamhälle, teckna en prenumeration till dig och varför inte till hela din styrelse eller personer i din närhet?

Kurage kostar 250 kr per år (ord pris). Då får du fyra nummer fyllda med idéer, perspektiv och en hel del tankar som kommer att utmana dig. Just nu får du ett extra nummer om du tecknar prenumeration innan årsskiftet. Använd formuläret nedan för att börja prenumera!

 

    *Obligatoriskt

     

     

    Dela på Facebook Twittra