Om tidskriften

Tidigare omslag av KurageDet civila samhället utgör en vital del av samhället i stort. Trots detta finns det få forum för debatt om det civila samhällets utmaningar och möjligheter. Allt för sällan stöter, blöter och debatterar det civila samhällets ledare de stora samhällsfrågorna ur sina perspektiv.

Vi är övertygade om att det civila samhället tjänar på att regelbundet sätta sina idéer och sin verksamhet i relation till samhället i stort, och på samma gång att dessa idéer mår bra av att utmanas. Kurage är en plattform för just detta. En idétidskrift där tankar möts och utmanar varandra. Varje nummer har ett nytt tema med nya tankar, nya möten.

Vill du skriva en text till kommande nummer av Kurage eller publicera en text på vår webb, som ett svar eller komplement till en befintlig text? Hör av dig till oss!

Redaktion: My Malmeström Sobelius (huvudredaktör) och Erik Wagner.
Ansvarig utgivare: Erik Wagner
Grafisk form, layout och text:
Elon Larsson

Vi samarbetar med Arbetsgivaralliansen , Ideell Arena, Folkbildningsrådet, GIVA Sverige, Akademikerförbundet SSR och LSU i utgivningen med Kurage. Utan dem hade tidskriften inte blivit av. Vi är i behov av fler samarbetspartners för att säkra Kurages fortlevnad, hör av er till my@idealistas.se om detta skulle passa er organisation!

 

SparaSpara

SparaSpara

Dela på Facebook Twittra