Vi är föreningslivets förlag

Vi som jobbar på Idealistas heter:

Idealistas är först och främst föreningslivets förlag. Vi vänder oss till dig som är ledare i en ideell organisation, såväl lokalt som nationellt. Vår utgivning passar både förtroendevalda och tjänstemän och utgår från föreningslivets särskilda förutsättningar och utmaningar. Våra författare och skribenter brinner för ett öppet och starkt föreningsliv. Vi erbjuder följande:

  • Vi gör böcker: Vi ger ut böcker på eget initiativ och på uppdrag av organisationer. Här kan du läsa mer om våra böcker. Hittills har det blivit fjorton egna böcker! Utöver våra egna böcker hjälper vi andra organisationer med utgivning. Här är några exempel: Med bredden som spets, Ta nätet på allvar.
  • Vi gör Kurage: Vi producerar tidskriften Kurage som är till för dig som vill läsa om och utmanas av idéer om ideell organisering. Här skriver personer som är aktiva i civilsamhället om olika aspekter som rör föreningslivet.
  • Vi gör utbildningar: Utifrån den kunskap som är knuten till förlaget erbjuder vi också utbildningar. Men vi skräddarsyr också utbildningar utifrån era behov, t.ex. till personaldagar eller samlingar för förtroendevalda.
  • Vi gör mer: Vi blir ofta anlitade som föreläsare eller som rådgivare och konsulter i en rad olika processer. Vi som jobbar på Idealistas Förlag har oftast en bred erfarenhet inom ideella organisationer och har jobbat med frågor som engagemang, strategiprocesser och annat roligt.

Frågor om förlaget och dess verksamhet besvaras av Erik Wagner0733568636 eller erik.wagner@idealistas.se eller via nedanstående formulär:

Dela på Facebook Twittra